BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 7 October 2013

Ini Serius. Aku Kini Berada Di Nagoya, Jepun!


Bagaimana kan ku mula. Dan apakah kata2. Yang indah untuk ku abadikan...

Tak tau nak mulakan cerita ni dari mana. So, buat masa ni aku cuma nak bagitau di mana aku berada sekarang, sekaligus menjawab entry sebelum ini.  Masa tu aku tengah membizikan diri dengan persiapan nak ke sini. Ke hulu ke hilir tu yang tak sempat nak update. Walau bagaimana pun, sebelum blog ini menjadi medan perkongsian kisah pengalaman hidup di Nagoya ini, aku akan cuba habiskan cerita di mesia yang rasanya super duper banyaknya. Tapi, kan aku dah kata, aku ada banyak masa lapang sebelum masa sempit. Kalau tak update gak, tak tau lah nak cakap apa, kan. Tapi kena tunggu 2-3 hari lagi sebab kat rumah lum ada line tenet. Ni aku guna wifi kat luar je. Line tepon pun lum buat. Complicated sket prosedurnya. Okeh, itu je dulu. Arigato gozaimasu! Kot betul ke tidak penggunaan greeting ni huhuhu.


Ni minggu lepas.


Hari ini...


6 komen:

ayza ukashah... said...

hihi...saya dah dok tempat akak

Rai Ourkizuna said...

dah masuk autumn sekarang.. mesti agak sejuk..

~ yus ~ said...

ikut ayun belajar, atau dua2 sambung belajar sekali...

good luck di tempat orang ya asia..:)

AyunasiA said...

Ayu: tahniah kerana jauh dr tepon hahaha

AyunasiA said...

Rai: dingin ala2 je.. mcm kt cameron.

AyunasiA said...

I follow je kak yus. Thanks, insya Allah.