BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 24 December 2012

Drama : Geng Surau ( Download )




12 komen:

Anonymous said...

salam..u ada x cite hujan panas..beto blakon..lokasi cite tu kt new york...da lama cari..klu ada, tlg upload..tq..hihi

AyunasiA said...

ada dvd dia, beli online. tak tepikir nak upload.

Ezara Hisham said...

Assalamualaikum, saya tak dapat download cerita ni. macam mana ye?

AyunasiA said...

salam... website ni dah x wujud kot. leh tinggalkan email tak? bila2 saya upload lagi nanti saya bagitau.

syahrin jamari said...

Crita geng surau ni tk dpt download

AyunasiA said...

syahrin jamari : ini link baru. latest updated 15 februari 2017.

ilham fadzli said...

saya cuba download,tp tak boleh
link dh expired.sama dengan cerita 10:mokhtar dahari.kalau puan sudi bantu sangat saya hargai.

AyunasiA said...

ilham fadzli: thanks for your feedback. kalau orang tak bagitau i pun tak tau. sekejap sangat zippyshare ni simpan file. rasa baru je upload yang baru ni. nanti i cuba upload semula guna cara lain ek. cer datang balik dalam 2 minggu ke gitu. i akan cuba upload semula semua link beto. thank you.

ilham fadzli said...

thank you puan...jasa mu dikenang!!!😊😊😊

mohd fahmi bin yim said...

Aslkum..nk tanyalah..fail ni bukan format mp4..mk..avi...sy nk convert ke format camtu...ada kesan tak?

AyunasiA said...

mohd fahmi bin yim : tak pasti la pulak. biasa buka guna vlc boleh je tengok.

mohd fahmi bin yim said...

Owhhh..video ni boleh main utk komputer atau media player yg tertentu je..apapun tima kasih ya..dpt gak layan sampai abis..dah lama cari.