BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 6 December 2012

Telemovie : Sesungguhnya ( Download )


Sesungguhnya Part 1 Rapidshare / Hotfile
Sesungguhnya Part 2 Rapidshare / Hotfile
Sesungguhnya Part 3 Rapidshare / Hotfile
Sesungguhnya Part 4 Rapidshare / Hotfile
Sesungguhnya Part 5 Rapidshare / Hotfile
Sesungguhnya Part 6 Rapidshare / Hotfile
Sesungguhnya Part 7 Rapidshare / Hotfile

Selamat Memuat Turun! Dan sediakan tisu ok...

*Tips menonton continuosly guna VLC

Klik View - Playlist. Drag and drop file Part 1- Part 7 ke Playlist dan Play!

p/s haiii takkan download jer... tinggal la komen sket. bleh?

p/s2 link2 citer lain rujuk kat sidebar ek.

9 komen:

~Cik Viva~ said...

saya suke cite ni sebab beto tu comel, real je berlakon..amani pun sesuai jadik heroin dia macam cite kashaf imani...

CiNta MaTi said...

alamak x ler share ker :'(

nur syuhada rezuan said...

kak, tak e ke cite kalut raya lakonan beto?????

CikMas said...

thx a lot....akhirnya dapat juga tgk citer ni...really nice... :)

Anonymous said...

thank you....baru terminat ngan abg Beto...tak hensem pun tapi chomel...nak cari semua drama ngan filem dia...dulu masa tengok kat Juvana tak rasa plak macam abg Beto ni kiut...lepas Istanbul,macam suweet jer....

ain osman said...

alhamdulillah... terima kasih ye utk link2 yg sgt menggembirakan hati saya... beribu tahun cari balik citer ni x jumpe2..harini baru jumpe...
thank u sgt, sbb mula dgn citer ni la sy minat dgn beto kusyairy.. :)

thanx again... job well done...

Nurakmaniza said...

thnxx for this link..minat sgt dgn beto ^_^

AyunasiA said...

hi uolsss,

saya pun first time kenal bet0 dari cerita sesungguhnya ni. sejak tu lah saya gali dan download sumer cerita2 lakonan dia. now dah banyak dalam koleksi, masa untuk berkongsi pula. enjois!

Lalatong said...

First telemovie bout beto..dia mmg the best