BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 19 December 2012

Matilah Kau!


First time dengar lagu ni, aku adalah mak oi! Giler brutal lagu ni suh orang mati. Belakang boleh pulak cakap,  semoga dapat bahagia... tapi last cakap, berharap lah... macam sindir jek hahaha.

Matilah Kau! by Once


Mawar merah yang ku cium
Ternyata menusuk dan beracun
Wanginya menyenangkan hatiku
Membuatku tak karuan



Sehari tak bertemu dengannya
Serasa hampa dalam hatiku
Ku mabuk cinta yang tak terbaca
Oleh naluriku


Dia sama sekali tak cintai diriku
Dia hanya memanfaatkan diriku


Reff:
Matilah kau di dalam hatiku
Bawa pergi saja dirimu
Sampai ke dasar lautan

Matilah kau bersama cintaku
Banyak berharaplah dirimu
Semoga dapat bahagia

Berharaplah

Ku berlutut di bawah kakinya
Ku berikan hatiku untuknya
Ku telan semua luka-luka
Ku tak punya perisai lagi


Sehari tak bertemu dengannya
Serasa hampa dalam hatiku
Ku mabuk cinta yang tak terbaca
Oleh naluriku

(matilah kau)
Repeat reff


4 komen:

Irfa said...

lagu peveret aku ni
tajuk sebenar dia ialah Hilang Naluri

AyunasiA said...

tajuk kat mesia kot.

Alub said...

dgr lagu ni teringat Nabil kata skrg ni kalau nak marah kat org contoh mcm org potong Q troli kat supermarket.. x ckp byk2 dah. nyanyi je lagu 'matilah kau....di dalam hatiku..' hahaha

AyunasiA said...

terbaik!!! kalau takut nak nyanyi sendiri, guna ringtone jer...