BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 13 June 2005

Semalam besdei aku yg ke-26. Takde adiah, takde celebrate, cuma ada ucapan. At least dia ingat. Pernah sekali, tahun 2001 kot, dia lupa besdei aku. Citenya, dia bukan lupa bila besdei aku, tapi dia lupa ari tu berapa aribulan. Masa tu kami sedang study di UiTM. Selalunya, bila time besdei, mesti aku kecoh2 kat dia supaya dia ingat nak bagi adiah. Tapi tahun tu, aku sengaja tak nak ingatkan, saje nak test. padan muka aku. Balik dari kelas petang tuh, dia ajak makan pisang goreng kat sek 19, dekat ngan stesen komuter, ngan member2 dia. Aku pun ikut je lah. Hujan punya la lebat, so kitorang berteduh kat stesen komuter sambil makan pisang. Balik tuh, dia selamba je cam tak eapa berlaku. Malam tu kitorang makan malam kat kedai bawa umah aku, dan masa dia nak balik, aku tanya arini berapa aribulan? Dia ngan selamba kata 11 hb. Huh!!! dan 12hb Jun 2001 berlalu tanpa apa2. Sejak tuh, aku sentiasa ingat kan dia, tapi sekarang nih, cam takde apa2 aku harap on my birthday.