BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 19 December 2012

Ezad Lazim aka Ezad Exist


Aritu kan aku ada beli cd kompilasi lagu2 kak melah dan uk's. Baru2 ni aku beli yang exist punya pulak. Cd ni ada 2 keping. Satu banyak lagu versi ezad, satu lagi versi mamat. Tapi ada campur jugak, cuma ada yang dominan untuk setiap cd. Seperti biasa, satu kat ah, satu kat kancil. Kat ah aku ambik yang versi ezad. Sebab ada lagu mamat yang aku tak pernah dengar pun.

Bila dengar cd tu, aku berbisik di dalam hati, ezad ni bersuara lunak. Tak perlukan effort pun nak kuarkan suara yang sedap. Memang dah sedia sedap pun. Nyanyi malas2 tak bukak mulut pun dengar lemak merdu jek. Kan?

Pagi ni dalam slot lagu merapu kat sinar, abang jem nyanyi lagu duet ngan ezad, mengintai dari tirai kamar. Dan jepp tu cakap, ezad ni bersuara lunak. Maknanya?


4 komen:

Irfa said...

dulu minat giler kat along kumpulan exist tu..mcm muka ex boifren ;)

AyunasiA said...

along paling kiut masa tu. maknanya ex boifren tu kiut la ek? hihi

Alub said...

aku dulu suka Ajai. muahahahaha

AyunasiA said...

mcm terlupa yang ajai adalah exist. muahahaha tu maksudnya gelakkan diri sendiri kan...