BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 26 September 2013

Bukan Aku Seorang...


... yang dah lama tak update blog. Dalam bloglist aku tu pun dalam sehari, nak dapat sorang yang update pun susah. Aku tak pergi mana2 pun. Masih bukak blog ini dan baca blog orang lain macam biasa. Cuma sekarang ni kira fasa 'upload gambar banyak2 dan tulis entry secara pukal kemudian nanti.' Sebab idea nak menulis ayat2 power sedang merudum. Di samping masa yang jeles tak bertempat. Tapi aku berazam untuk menulis jugak entry2 tersebut sedikit masa lagi. Bila aku ada banyak 'masa lapang sebelum masa sempit' hehehe. Soon...

Terima kasih kepada yang masih sudi menjenguk. Mohon doakan yang baik2 untuk ku dan suami, ya?

Buat sementara waktu, tengok je lah gambar ini.

Comel tak kak ton??? Takde kena mengena pun. Saje je taruk gambo pajura ni. Aku ambik gambo ni masa ternampak dia kat maidinmitcmelaka tengah2 dia promote sabun lux. Santik macam anak patung dia ni bila tengok dekat2. Muka dia kecik. Tiba2.

2 komen:

ayza ukashah... said...

wah...suke die okey...

Anonymous said...

TAK SABAR NI