BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 29 January 2012

Hadiah Untuk Si Mata $$$

Birthday encik suami is just around the corner. Kedudukan kewangan adalah terhad. Terhad di sini bermaksud duit gaji bulan lepas dah abis jadi terpaksa bergantung sepenuhnya pada gaji bulan ini 'yang dah masuk tengah bulan aritu padahal sepatutnya kelmarin baru boleh diwithdraw sebaliknya minggu lepas lagi dah terpaksa withdraw. '

Seperti biasa, hadiah kepada pasangan tidak sesuai diberi secara surprise surprise surprise macam milaemilia nak kasi jam tapi tak jadi kat hariz tu. No no no. Walau pun boleh je aku beli sesuatu yang mengikut citarasa aku, tapi hati lagi puas kalau dapat beri apa yang dia nak. Bukan saja nak, tetapi teringin dan mengidam jua. So, mari kita tanya, apa hadiah yang diminta oleh encik suami? *chatting antara bilik dan ruang tamu...

e'eh? besdei abg dah dekat lah. nak adiah apa? tema besdei ialah maulidurrasul.

hadiah yg mahal!

mana ada duit lor...

ok. saham dalam kpf ke...

Woi! Tak agak2 tu, hadiah mata duitan. Mana aku nak cekau duit untuk beli hadiah itu, ya? Boleh tak bagi hadiah yang murah seperti,

... menonton telefilem lakonan remyishak, tizzaqyah, rahimrazali, azizsingah, azizahmahzan dan b.e.t.o. k.u.s.y.a.i.r.y. bertajuk Runtuhnya Sebuah Dosa arahan Erma Fatima di tivi3 sempena Maulidurasul...?

Sesuai dengan tema.

Happy becoming birthday!


3 komen:

Cikgu Nana said...

Muahahaha.... Laki aku lg dahsyat, abg suka jam nie... Ayg hadiahkan utk birthday eh.... Zasss terus beli...2 hibu lebih wokeh... ada le beberapa persen less lepas tuuu.... Nak tau bila birthday dia? akhir bulan 5 wokeh.... Huuuuuwaaaaa pitam aku nak kompol duit replace duit dia yg dah dahulukan bayo huuuuuuuuuu

AyunasiA said...

ekekek siap boleh dulukan duit dia pulak ek. doalah panjang2, mintak sampai bulan 5 sok dia halalkan jer

Cikgu Nana said...

harap2 gitulah yek hihihiiiiiii.....

hutang kat langkawi pon dia lupa kot kihkihkih..... tapi rasanya dia halalkan kot hahahahaha..... tapi aku ada wet nanti aku bayo ler.... hutang tetap hutaaaaaaang..... kebanyakannya dia halalkan aje, dah suami isterikan...