BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 4 April 2011

Ekskiusmi

Alaaa... aku ada benda nak citer pasal citer the sosial network tu. Ngengada ek? Mungkin aku memang patut buat ulasan citer tu ek? Ok ok, tak perlu preview kot. Cukup sekadar point2 je kot.

1. Mula2 dulu takde feature relationship status. Mark mendapat idea tu bila seorang kawan kelas lain tanya kat dia kalau2 sorang girl ni dating ngan sesaper dan dia cakap, girls tak berjalan dengan signboard yang menyatakan yang derang single ke haper.

2. Fb takkan ada penghujungnya. Just like fashion katanya. Sebab tu kita boleh lihat, fb sentiasa ada changes, upgrading dan sebagainya.

3. Macam biasa, aku suka undur perahu. Aku dah carik kat wiki, rasanya memang betul lah citer tu, bukan fiksyen. Kalau ada pun tokok tambah la kot.


4. Dalam citer tu, derang memang sengaja nak bagitau yang mark is jew1sh.

5. Last2 tu mark cer add erika, tapi xde respon. Agaknya sekarang cemana ek? (mengambil kira yag citer ni citer sebenar dan mark is the youngest billionaire).

6. Besok2 kalau teringat aku tambah lagi ek.

***************************************************************************************************
Sinarfm kan dulu ada segmen adegan kesilapan dalam filem kan. Oleh kerana asik mengulang je citer the tourist tu, akhirnya aku telah berjaya menjumpai satu kesilapan hehehe. Bangga giler hahaha. Scene di jeti epot, masa frank tengah tambat bot. Sebelum elise tu lepaskan ikatan pada bot, dia ada taruk beg frank ke atas jeti. Haaa kat situ lah kesilapan berlaku. Masa tu elise nya pakai baju long sleeve, tapi kat situ nampak tangan seseorang sampai ke siku yang meletakkan beg itu. Tangan lelaki aku rasa. Aku perasan pun sebab tengok tangan tu macam besar dan kasar bebeno. Ingat kiter tak tau ke apa itu conti?

Laaa mana pergi silent reader aku yang duk jepon tu ek? Sejak bencana berkembar itu, terus takde dah. Silent terus.



0 komen: