BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 23 February 2012

Apa Cer?

Kadang bila difikirkan balik, macam kelakar. Masa bulan 11, 12 aritu, kemain kecoh lagi pasal sbipa. Sampai ada orang tu buat entry bersiri2 hihi. Ada yang gembira ada yang tak suka. Aku lah antara yang gembira tu, sebab tangga gaji aku duduk paling bawah dalam group bertiga tu huhuhu. Member yang senior 2 tahun lah yang tak suka tu. Eh, derang tak suka sekejap je kot. Sebab derang dah pun naik pangkat.

Tapi selepas 2 bulan berlalu, senyap sunyi jer. Ada la, sesekali dengar berita macam baru ni qpax kata mungkin discussion tu boleh dipendekkan. Maka mungkin perlaksanaannya akan dipercepatkanlah juga. Juga kita tau, 15hb aritu last day untuk bagi feedback kat jpa. So, tunggu 2 bulan lagi lah untuk derang diskas dan tak tau bila tah pula akan dibuat keputusan. Apa pun keputusannya, rasanya macam dah tak exciting lagi kot. Adrenalin dah menurun. Tengok slip gaji bulan ni tadi pun, pergerakan gaji ssm dah dibuat macam biasa. Tu lah, macam takde apa2 berlaku je hujung tahun lepas, ek? Kelakar lah gomen kiter ni. Eh?

4 komen:

ayza ukashah... said...

silalah lawati....untuk berita angan2 yang menarik...angan2 ok...berangan pon jadilah...
http://cuepacs.blogspot.com/
CUEPACS TUNTUT KENAIKAN GAJI RM700 - RM2,500 UNTUK GRED 1 HINGGA GRED 54

AyunasiA said...

byk la sgt duit gomen tu...

ayza ukashah... said...

silalah berangan...sila lah

AyunasiA said...

ya, berangan adalah free.