BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 1 April 2010

Menyahut Cabaran Impiana


Berjumpa kembali kita dalam program realiti dekorasi musim ke-8, episod ke-13 (grand finale). Apakah kesudahan cerita buluh tempohari? Mari kita saksikan sama.


Setelah berhujan berpanas selama 3 minggu, akhirnya, buluh itu sudah cukup sesuai untuk digunakan. Kenapa aku tak biarkan dia berwarna hijau? Sebab nampak janggal. Warna coklat lebih sesuai dengan situasi rumah aku buat masa ini.

Lapisan pertama.

Siap untuk dijadikan deko!

Hollohhh baru pandai nak guna setting camera. Baru lah sesuai.

Ok tak?



Oh, macam tak sesuai pulak dua2 belah mencapah, kan? Salah satu je boleh dok situ.

Tunggu ruang makan tu dah complete baru lah kita alihkan salah satu benda alah tu ke sana.


Ni kalau beli kat kedai mau berpuluh2 nih.

2 komen:

Ajzie said...

cantik.. tetapi plug dan wire wire itu menganggu pandangan mata ku...

AyunasiA said...

tq, dan akan dipertimbangkan.