BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 5 January 2014

Tak Semudah Itu Dek Non...


Apa yang aku paling suka bila log in nafnang ialah melihat senarai keyword of the day or week. Kelakar kan, kadang tu? Aku mengaku, aku pun pernah type keyword sesuka ati kat gugel dan terus masuk kat mana2 link yang keluar. Tapi yang aku jumpa minggu lepas memang serius kelakar. Lihat gambar di bawah.


Tu mesti link ke entry awal2 aku kat sini tu hikhikhik. Usaha lagi ye dik...

p/s entry pukal bakal menyusul...

0 komen: