BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 31 May 2011

Saper La Penerbit Slot Ak@sia Tu Yer?

Aku tak paham betul ngan orang tivi3 ni. Adakah market segmen drama melayu dia ialah kapir belaka? Kalau dia tayang drama tu pukul 6.30 petang tu aku rasa ok lagi (walau pun tak la ok sangat). Tapi kalau dah drama start pukul 7.00 malam, ko nak suruh saper tengok eh? Kalau stesen 8tivi ke, axn ke, aku tidak lah heran sangat. Ni tivi3. Sengal!

Bukan lah aku nak tengok sangat, tapi kalau kena waktunya, boleh la juga. Dah, aku tengok kat blog2 orang, ramai yang bercerita tentang si noraelena tu. Nak jugak ku tahu apa citer nya. Adakah kerana mereka ada siaran tertunda di internet, maka peduli la bila2 pon nak tayang kat tivi?

5 komen:

ana-kirana said...

hahha smlm baru tau kul 7 start cite ni...baru 2 kali tgk..aritu tgk 735 gitu..igt start 7.30 hehe
mmg tak patut..mmg smyg maghrib lambat

yana said...

salam

nak mintak tunjuk ajar lagi nie

dedolu yang ko bagi tutorial utk saiz posting dalam blog kan...katne eh...aku dah tak reti lagi nie

konon2 nak wat blog lagi nie...buah cempedak di luar pagar lagi lah nampaknya

AyunasiA said...

ana : uiii tengok jugak ek. biasa dia...

yana: jap2 aku cari kan link. baru last week aku cari sebab opismate mintak.

http://ayunasia.blogspot.com/2010/01/tutorial-tentang-kelebaran-width.html

http://ayunasia.blogspot.com/2009/12/tutorial-for-beginner-aka-cik-bunga.html

dah jadik jgn lupa kasik link ok.

yana said...

ok3....tq3...skarang nie dah senang pakai blogger nyer cara....dah jumpa dah....meraba2 aku nak start blog lagi huhu.....rasa rugi tak simpan kenangan2 yg berlaku....

nie url aku.... cikbunganana.blogspot.com

Cikgu Nana said...

nape aku takleh msg ko eh...dia cakap 'database error'