BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 12 May 2011

Alternatif

Aku baru menemui satu fungsi blog yang selama ni tak pernah aku terfikir pun.

Gini.

Sekarang ni aku selalu guna pc opis. Laptop yang aku usung kulu kilir tu kekadang aku tak usik pun. Macam tu aku bawak, macam tu lah jugak rupanya bila aku balik. So, banyak penemuan2 di internet yang aku save dalam pc baru ni. Bila aku nak tengok balik dokumen tu kat rumah, aku selalunya akan email kan. Ok, itu biasa.

Tapi hari ni aku dapat idea untuk meng'copy'kan dokumen itu (dalam kes ini, resepi hihi) ke dalam blogger dan save as draft.

Ok, nampak sama je macam email? Aku tak cakap ini lebih baik dari email. Cuma salah satu alternatif je.

0 komen: