BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 11 November 2013

Hari Terakhir Di @TECBP


Flashback lagi! Selain daripada farewell party yang kami makan nasi arab tu, hari terakhir aku di @tec tempohari aku penuhi dengan membuat lawatan ke kelas2. Bukan nak berfarewell sangat pun. Sebenarnya aku kena buat course-exit-survey. Tu yang kena bagi questionnaire kat bebudak ni. Dah terlanjur aku datang tu, derang pun kasi lah hadiah ni. Laaa ada hadiah gak ker...

Ni group budak2 ungkal. Banyak memeningkan kepala kitorang. Aku kurang sikit sebab sem ni aku dah tak ajar diorang. Dah lepas azab aku huhuhu.

Ni ke budak2 yang menaikkan darah mu, puan-aidayu? kehkehkeh...

Dah 2 sem aku mengadap muka bebudak ni.

Yang ni pulak budak sem 2 yang 6 ketul je dalam satu kelas tu. Aman tenteram je ajor derang ni. Tapi selalu jugak kena jerit dengan aku hehe. Bila angin ribut halilintar aku datang, sikit ker, ramai ker, semua aku laharkan...

Tapi muka comel macam ni, kesian lak nak marah, kan? Macam comel jer, macam cute jer...

Jauh lagi perjalanan korang. Selamat maju jaya lah yea...

Dah sama saiz dah murid ngan cikgu nya.

Eh, kenapa 5 jer? Sorang lagi ponteng la tu...


Dah, itu jer. Saje je nak simpan gambo ni dalam picasa hehe.

2 komen:

ayza ukashah... said...

ha...tau pun bebudak tu le...dahlah sem depan ngadap lagi diorang dan mengharukan mengahadapi subjek baru untuk sem 5....nak g jepun gak!!!!

AyunasiA said...

wahhh best nya subjek baru... mesti tah apa2 content nya tu kan? hahaha