BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 12 August 2011

Fullamak!

Dulu kan aku citer yang aku suka sangat dengar carta fulamak kat sinar setiap sabtu tu kan. Nostalgia gitu. Tapi sejak 2010 kot, aku dah jarang2 ambik port. Dengar, tapi takde lah terhibur sangat. Lagi la dia start pukul 9 kan huhuhu. Tapi bukan sebab dia start awal tu yang menyebabkan aku tak dengar lagi, tapi sebab lagu2 yang masuk dalam carta tu. Selain dah kurang rock kapak dan rock leleh, lagu yang tak pernah dengar pun banyak. Lagu yang tak berapa nak retro pun ada. Bosan seh...

Tapi beberapa minggu kebelakangan ni aku dah mula suka balik. Bukan sebab lagu2 nya dah best2, tapi sebab penyampainya dah tukar krill, mak banang dan mak neng hehehe. Takpe lah lagu tak sedap pun, janji ada komponen menghiburkan di situ.

2 komen:

Lub said...

a'ah..betul betul betul..aku pun start dgr sbb DJ nya

AyunasiA said...

kannnn... walo pon derang asik terpekik bertekak je, itulah yg mengejutkan ku dari lena yg pjg huhuhu