BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 27 March 2012

From Tepeng With Love...


Selesai tugas hari pertama, kami terus ke taiping. Rindu pula dengan tasik taiping. Seperti kunjungan yang lepas, ada 5 pasang perantin sedang dok tergolek2 berposing.

Pemandangan pokok besar di tepi jalan ni lah yang aku rindu.

Mesti best kalau dapat panjat pokok ni ek? Duduk kat tengah2 jalan tu huhuhu.

Tenang...

Mencari damai kunun.

Sila fokus pada pokok yang cantik itu.

Kalau aku kena pindah ke taiping ni, mesti best petang2 lepak kat sini.


Rasa macam nak terjun je dalam tasik tu bila tengok gambar ni.

Cantik nya pokok itu. Subhanallah...

1.

2.

Encik!

Uik, encik! Tengok lah sini.



Ok, dah tak tau nak tulis caption apa.



Refleksi

Mirror

Lagi










Lepas puas bergambar2, kami ke tesko. Takde cari mende pun. Balik tu mandi dan keluar makan lagi. Kami makan mee udang lagi. Encik suami lah, kunun semalam dia tak makan mee udang, so arini nak makan la. Tiba di sana, ternampak artis. Hilal Azman yang jadi bapak rogol anak dalam citer soffiya tu. Eee jahat! Dia makan dengan krew penggambaran kot. Ramai jek.

Kali ni aku order yang biasa je. Kang gatal badan aku makan udang banyak2. Biasa2 pun banyak jugak udangnya.

Oh, lupa nak cakap. Kalau pergi cawangan kat kl tu regenya mahal singgit je dari rege kat sini. Tak rugi pun.

Ini encik suami punya. Ok, pasnih 3 bulan takyah makan udang.


Ok, dah puas makan mee udang. Balik ni boleh jogging seploh km.


2 komen:

ayza ukashah... said...

ni i marah ni...nape u masukkan gambo mee udang dikala hujan menyirami adtec ni...i kecur okes...

AyunasiA said...

nyum nyum nyum teringat2 rasa mee udang ni. kalau makan time hujan mesti lagi sedap.