BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 10 December 2014

IKLAN : Calling For Naturactor by Meiko Cosmetics Users



Assalamualaikum dan konnichiwa!

Berita baik kepada semua rakyat Malaysia yang menjadi pengguna kosmetik keluaran Meiko Cosmetics seperti Naturactor dan Octard. Sekarang saya telah melebarkan sayap menjadi penjual produk ini. Jadi kepada sesiapa yang nak mendapatkan produk ini boleh hubungi saya melalui Whatsapp +60197934643 atau email ayunasia@yahoo.com .

Orang kata, mak andam dan mua (make up artist) selalu pakai naturactor ni. Cantik bila ambik gambo katanya. So, sesuai jugak lah untuk korang yang bukan mak andam dan mua sebab korangkan suka selpie hikhik.

Nampak tak saya memakai topi SAUDAGAR MEIKO di situ?

Ready stock Cover Face kod 140 dan 141 ada di Malaysia sekarang. Dapatkan segera! RM41 termasuk POSLAJU (semenanjung).


Coverface naturactor kod 140. Sesuai untuk yang berkulit kuning langsat tetapi sunburn selepas panjat gunung fuji seperti iols hihi.

Jangan beli yang tiruan ok. Pastikan ori!

Original japan ada 5 color ni aje ya. Yang hijau tu concealer buat cover jerawat.

Powder foundation kod 243 sesuai untuk yang berkulit kuning langsat tetapi sunburn seperti iols jugak huhu.

Powder foundation.

Code range untuk powder foundation. Yang ni takde ready stock. Kena pre-order la ya.

Lipstik magik boleh tukar2 kaler pun ada. Tapi kena tunggu salesgirl yang pandai cakap omputih tu explain baru iols bukak order ek.

Loose powder pun ada. Silky lucent nama dia. Ni pun pre-order.

Loose powder code range. Dah tentu2 iols sesuai yang kod 451 tu hukhukhuk. Nak makan quputih la pasni, nak putih cam emmakeembong.



Pre-order dibuka sekarang. Semua ni (coverface, powder foundation, loose powder) RM41 sahaja termasuk POSLAJU (semenanjung). 

Whatsapp Linda 0197707411 (ejen di Malaysia) atau Asia +60197934643 (saya di Jepun).

0 komen: