BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 14 March 2013

Best Best Best!


Malam tadi aku berkesempatan mendengar forum mahasiswa uiam - pru13-harapan mahasiswa. Awal2 aritu aku ada terdengar pasal forum ni tak boleh dibuat dalam uia. Rupanya dia teruskan jugak, tapi dibuat di dewan taman gombak mana tah.

Memula ingat forum biasa2 lah. Kot2 macam forum listen8x tu ker kan. Bila tengok senarai panelis, ada PR, ada BN, ada NGO dan ada lecturer uia sendirik. Mesti best! Aku ni macam over excited pulak dengan pru13 ni. Semua benda kalau boleh aku nak tau. Mungkin sebab kesedaran tu dah ada. Sampai sekarang aku belum buat decision. Maybe aku akan decide seminit sebelum memangkah tu kot. Kata orang, kita tak boleh buat istikharoh kalau dalam hati kita ada bias pada mana2 pihak. Caner tuh? Bukan lah tak boleh means berdosa ker haper. Cuma result nya mungkin sebenarnya bukan petunjuk sebenar.

Berbalik kepada forum tadi. Apa yang menariknya ialah, selain panel nya yang bercampur2, soalan2 yang diajukan oleh students uia sangat memberangsangkan. Soalan2 yang bersifat berani dan 'educated' gitu. Jawapan2 yang diberi pulak sangat meyakinkan. Pendek kata memang best lah.

Jumaat malam katanya ada satu lagi siaran langsung, tapi tak ingat pasal apa. Dengar je lah radiobangsarutama!

0 komen: