BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 29 September 2010

Jemputan Rumah Terbuka Aidilfitri 2010/1431H

Aku tau, pembaca blog aku ni berapa orang lah sangat. Sebab tu berani buat jemputan secara terbuka kat sini. Itu pun bukannya korang duduk kat kawasan berdekatan pun kan. Tapi, kot2 lah kan, ada kenduri kawen ke dekat2 sini, hantar anak balik asrama ke (jangan datang hari ahad lak, aku ada byk jemputan open house nih), nak beli kerepek ke, nak kawen, beli barang2 kawen kat ayer hitam ke, apa2 je lah yang memungkin kan korang ada dekat2 ngan paghit raja ni, sila2 lah datang ke rumah ku. Jiran setaman kalau tak malu nak tengok2 dapur ke loteng ke, datang lah hahaha. Ambik kunci kat pejabat pemaju dulu ek...

Okeh, butir2 adalah seperti berikut :

Hari : Sabtu, 2 Oktober 2010
Masa : 1 tengahari hingga 7 malam (kalau makanan habis, minum air je lah ek)
Tema : Satu Hari Di Hari Raya (pandai2 korang la nak definisi kan cemana. poyo je siap bertema bagai)

p/s kalau kita tak kenal, bagi password 'blogger' jer... RSVP dialu2kan...

0 komen: