BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 28 November 2012

Why oh Why???

Hati manusia ni boleh berbolak balik. Sungguh. Hati aku telah berbolak balik.

Beberapa minggu yang lepas, aku telah bertukar kepada estero biyon. Mesti korang tau la, apa sebab nya kan. Betapa! Akibatnya, aku terpaksa membayar bil estero mulai sekarang. Tidakkk!!! Tak patut betul. Padahal beliau pun sama menggedik tengok AH jugak. Ok, itu boleh diterima.

Tiba2, pada hari isnin yang lepas, pukul 10 malam, aku pun tercongok di depan tv. Tapi, tiba2 aku takde perasaan apa2 pun tengok AH! Why???

Semalam, sekali lagi. Hari ni sepatutnya aku excited sebab ada scene baju tidur kotak2. Tengok lah nanti cemana. Tapi serius, aku takde perasaan 'tak sabar nak tengok malam ni' pun.

Tapi aku masih download setiap hari. Kot lah besok2 hati ku berbolak balik semula.

Aku rasa aku tau sebab apa, tapi aku agak kecewa lah.

Ini semua salah...


4 komen:

Irfa said...

huhu..aku je yg tak tahu citer AH ni
ai takde beyond..hehe

eita said...

Betul la. Lps dorang dah terus terang kat azie tu, dah x feeling tgk AH

AyunasiA said...

irfa: semorang pun takde biyon, tapi download.

AyunasiA said...

eita: yang lagi potong tu, si joejambul tu. dah lah dalam novel tak banyak citer pasal dia, over pulak dalam drama.