BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 4 July 2015

Happy Birthday To You Kite


Birthday aku tahun ini berlangsung secara luar biasa. Tak pernah umur aku meraikan birthday dengan sesiapa, tapi tahun ini kebetulan jatuh pada hari jumaat. Maka ada program tadarus mingguan. Jadi, kengkonon potong pulut kuning la kat situ. Beberapa hari sebelum tu, aku dapat surat. Ni pun luar biasa sebab aku tak pernah dapat surat kat sini. Atas nama aku. Macam pelik je. Dalam surat tu ada satu kupon untuk pemeriksaan pap smear. Boleh free la kot. Sape yang bagi tah. Aku saspek klinik kulit yang aku pernah pergi atau ward office. Tapi orang lain macam tak dapat, pon?

Kat bawah tu dia ada cop nagoya apa tah tu. Orang tu lah yang kasi kot.

Pulut kuning dengan rendang daging untuk hari jadi ku.


Tak tau dari mana aku tau, tapi dalam kotak memori aku ada gambaran pulut kuning di makan bersama rendang dan telur rebus. Betul tak?

Epi besdei tu yu... clap clap clap.

Susahnya pikir nak hadiah apa untuk besdei kali ni. Last2 terfikir, bling! Nak apa2 hadiah yang dibalut macam hadiah. Boleh? So, tengahari tu encik suami ajak gi beli hadiah. yeay!

Malam tu balik tadarus, tengok hadiah dah siap dibalut hehe. Dah tau dah apa isinya.

Camera roll... action!

Wah! Sepraisnya!

Bukak slow2, boleh guna balik sampul tu huhuhu.

Tada! Ini lah hadiah besdei saya!

Ok bye!

0 komen: