BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 25 July 2015

Farewell Party My

Hahahaha ni cerita dah tahap hampir2 nak berakhir dilautan hindi dah ni. Orang yang diraikan pun dah 3 bulan kat mesia. Tapi rugi pulak kalau tak publish sebab banyak gambo makanan ni. 

Farewell party ni ialah yang terakhir untuk my sebelum my balik selamanya. Sebelum tu memang dah balik pun, tapi tiba2 terpaksa balik terus pulak. Maka kami pun membuat lah acara makan2 terakhir ini. Menu ada lah seperti biasa, potluck. 

Bertempat di rumah aku. Masa ni aku baru balik dari cuti2 tokyo. Mood belum mari nak memasak beriya2. 

Macam kuih kat kedai. Cantik sungguh.

Aku seperti biasa lah, buat donut bola.

Donut sambal.

Juga cheese tart kerepot. Tak cukup pukul rasanya ni.

Berdegil by shida.

Ikan sweet sour by zira.

Ayam kicap by zira juga.

Tomyam by zira lagi.

Sayur campur tak ingat by sape,

Nasi goreng by me.

Meehun goreng by baya kot.

Ayam masak lomak by saibah. Ada lagi satu daging salai masak lomak.

Babai my, adam, almira & arissa!

Bergilir2 makan kat meja lelaki-pompuan.

Babai arai!

Eh, abis dah?

0 komen: