BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 29 November 2011

Hari Kuarge 2011


Hari kuarge tahun ni diadakan agak lewat. Asalnya derang nak buat lepas raya kalau tak salah. Sekali tempat yang nak dibuat tu dah dibuking pulak. So, dia postpone ke cuti sekolah ni dan tukar tempat sekali. Lokasi kali ni ialah di starhillgolfresort. Ada water park kat dalam tu. Aku pun first time tau ada mende ni kat situ.

Tak banyak benda nak diceritakan. Tengok gambar je lah.

Kolam utamanya.

Ala2 pantai.

Kolam bebudak.

Game bebudak.

Game bapak budak.

Beriya berenang.


Berjaya membawa kemenangan kepada kumpulan. Yeay!

Game tongkat buta.

Woi! Nak pergi mana tu? Sini lah! Sampai ke sana peginya orang buta tu.

Giliran encik suami pula.

Si buta mendapat tongkat.

Game bawa air dalam gelas.

Isi dalam botol ni.

Giliran aku pula bermain.

Kaki dah tak jejak lantai tu, terpaksa pegang baju mamat tu untuk berpusing.


Beriya mengisi air.

Game terakhir, mexican wave.

Banyak jugak yang kami menang, tapi menyesal pulak menang banyak2 sebab hadiah nya sama ikut nombor. So, dapat hadiah yang sama je lah.



3 komen:

yayu said...

kat daerah mana tmpt ni?

AyunasiA said...

kat kempas.

Mak Su said...

join jer, kan... bukan senang majikan nak belanja staff