BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 11 November 2011

7 Kali (kalau buat umrah dah dapat haji kecik dah)

Masuk hari ni aku dah tengok telefilem sesungguhnya tu sebanyak 7 kali hahaha. Gila ke haper? Sama lah juga dengan cite sweethomealabama. Pon aku dah tengok lebih 5 kali. Baru2 ni jugak. Tetiba kuar citer yang serupa ni. Harus lah aku ulang2 berkali2. Kiranya kalau budak kecik tu, macam upin ipin la. Pagi petang siang malam nak tengok kan.

Adoiyai... tak tau lah kenapa. Mungkin sebab lagu2 dalam tu best2. Tapi aku rasa sebab yang paling tepat ialah jalan citer dia kot. Errr ke sebab bet0 sebenarnya eh? Heheh ada la sikit2. Kalau tidak takkan lah aku sanggup tunggu youtube streaming 8 episod yang dipecahkan 6 part setiap satu untuk citer r0slidhoby tu kan. Jangan lupa kashaf imani dan uri yang pun aku dah khatam beberapa kali tu. Ok ok itu membuktikan bukan citer sesungguhnya tu lah puncanya hahaha.

Okeh, ini lagu2 yang best bagi aku. Beribu sesalan ni kuar pada scene amani bercanda di tepi pantai ngan boyfriend dan bet0 ni tengok jek. Owh! Tak lelah pulak kuar dalam scene yang last sekali.

Jaclyn, Ning Baizura & Shila - Beribu Sesalan


[Shila]
Ku susuri malam ini
Yang tidak berbintang
Sunyi sepi
Juga rembulan
Dah menghilang
Dalam kelam ku sendiri
[Ning]
Ku mencari hembus bayu
Yang selalu berbisik madah rindu
Kini membisu dalam sayu
Tidak ku temu suaramu
[Jaclyn]
Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu
[Ning]
Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini diiringi
[Shila]
Kisah janji dimungkiri lagi
Kekasihku di jalanan yang berliku
[Ning]
Di saat ku perlukanmu
[Jac]
Tertutup jua segalanya terhadapmu
[Ning]
Di sini ku tersedu-sedu
[Shila]
Setelah cinta pergi
[Jac]
Ku mengusung duka ini diiringi
[Ning]
Diiringi
[Shila]
Kisah janji
[Jac]
Dimungkiri
[Ning]
Dimungkiri
[Jac]
Sia-sia ku
[Ning]
Mencintaimu
[Shila]
Setia padamu
[Jac]
Percayakanmu
[Jac, Shila & Ning]
Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu
[Jac]
Sia-sia ku
[Ning]
Mencintaimu
[Shila]
Setia padamu
[Jac]
Percayakanmu
[Jac, Shila & Ning]
Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu
Beribu sesalanku...

Anuar Zain - Tak Lelah


Tak lelah,
kau beri segalanya,
Untuk yakinkan ku,
Kau sayang pada ku
Hingga kau,
Taklukkan diriku,
Membuat ku tersedar,
Ku telah merasakan sesuatu.

Di saat ku mulai sayang,
Di saat ku mulai cinta,
kau yang hilangkan rasa untuk ku

c/o
Sedih yang mesti ku pendam,
Rasa yang menjadi hampa,
Ku jalani semua,
Walau cinta kini tak berarah.

Kau pergi tak beralasan,
Tak seperti yang ku pinta,
Ku menunggu tiba waktu kau ucapkan,
Kau sayang pada ku.


0 komen: