BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 8 December 2010

May I Have Your Attention, Please...


Saya sudah menonton 24 musim ke 8. Tak payah tunggu depan tv lagi dah. Now, nak ulang tayang. Tengok 2 kali baru puas hati. Ok, mari kita berkenalan dengan mereka2 yang ada di dalam gambar di atas.

Dari kiri:
1. Arlo; IT staff,
2. Dana Walsh; Data Analyst yang juga jahat (tengok muka je pun dah nampak jahat),
3. Brian Hasting; director of ctu,
4. Chloe O'brian; IT staff (sangat bimbang kalau dia takde dalam ini gambar sebab dia sangat bagus dan the only jack's friend yang masih hidup dan loyal (tony almeida masih hidup kot, tapi sekejap baik sekejap jahat, plus dia muncul season 2 or 3),
5. Cole Ortiz; new agent yang kengkonon the new jack la. mata dia adalah kecil dan berkaca. ada certain scene tu, mata dia berkilauan ahaha),
6. Renee Walker; ex-fbi dalam last season yang tiba2 join ctu dan menjadi aweks jack (remember bapak audrey pernah cakap, "you're curse jack. everything you touch, end up dead." dan memang betul uhuk uhuk uhuk),
7. JACK BAUER; no need to tell,
8. Anil Kapoor; yupsss a week after slumdog millionnaire, dia muncul lagi dalam hidup ku, kali ni sebagai presiden karmistan (tak pernah ku dengar nama negara ini),
9. Presiden Allison dan
10. akhir sekali, entah, saper ek? Chief of staff kot? Weiss ke haper tah nama dia.

No review on the cerita. Tunggu je lah ntvtujuh atau axn tayang nanti.

Memang banyak teksi kuning dalam season ni

Kekasih jack. Sempat lah bersama sebelum mati hihi

Sweet

Selama ni aku ingat pelakon invisible je yang bermata kecil dan berkaca. Mamat ni bukan pelakon invisible kot, kan? Ke, ya?



2 komen:

kakLuna said...

yg last tu freddie prince junior ke yg berlakon dlm i know what u did last summer? yg kawin dgn sarah michealle gellar tu?

AyunasiA said...

nama tu dah betul lah. aku x kenal pon. tapi, dia memang henskem erkkk