BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 1 October 2010

Segan Tak Pepasal

Isy, berdebar2 pulak aku nak wat open house tahun ni. Sebabnya, aku dah plan nak masak sensorang. Bermakna, aku boleh la ikut resepi aku sesuka hati kan. Sekali semalam, mil pulak kata nak singgah rumah aku malam nih. Besok derang nak ke kl, ada keje kawen. Ini bermakna, akan berlaku campur tangan dan air tangan beberapa orang dalam proses tersebut.

Memang lah, sepatutnya best la kan, ada 'pembantu'. Tapi, aku lagi suka kalau pembantu tu, just bantu basuh pinggan jek hihihi. Sebabnya, selepas melalui 6 kali raya ngan mil, ada banyak beza resepi beliau ngan resepi aku. Aih... segan la pulak aku nak memasak nanti. Camno?

0 komen: