BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 20 October 2010

Kamu!

Hey hey you you! (nyanyi macam avril lavign)

Aku tertanya2, siapa kah kamu yang duk kat nippon ituh? Kalau uk ke german ke, aku dapat agak lah siapa. Tapi ni, jepang. Takde clue langsung ah. Dah lah kamu masuk direct, atau dengan kata lain, kamu mem'favourite'kan atau mem'bookmark'kan blog ku ini. Terel ah. Orang salu masuk blog ni thru blog orang lain. Boleh lah tau blog ni dah update ke belum. Kalau tak update takyahlah susah2 bukak. Ni gugel pun tidak. Ikut dan je terjah ek? Takpe takpe. Tak marah pun. Cuma, bleh kasi clue sikit tak? Kawan yuthm ke, kawan atas kawan ke. Plizzz eh?

Ni satu lagi. Ada sorang kamu tu, selalu search blog ni dengan keyword ayuniasia. Kenapa eh? Pelik oh. Kalau sekali tu, mungkin lah typing error kot. Ni, setiap hari ku tengok kat nanang, mesti ada. Takpe takpe. Pon tak marah. Cuma, kenapa eh? Why? Porke? Kiu?

Ok, itu je.

0 komen: