BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 14 June 2012

Janji Jujur Sepi (Download)

*baru tengok malam tadi, dah boleh download hehe. KLIK sini.

Suker! Suker! Suker! (pa'kal 'like' kat fb tu boleh klik sekali jek. kalau banyak2 kali, aku dah klik 1000 kali dah).

Sejak pelangi kasih, aku dah tak follow sangat adik bet0 tu di fb. Tau, ada drama jangan ambik padang kami setiap isnin jam 9 malam. Tapi, entah lah. Tak tau kenapa aku tak suka cerita tu. Sampaikan filem chowkit kuar kat pawagam pun aku buat dek jer. Salah satu sebabnya aku tak tengok ialah sebab dalam tu bet0 jadi sidekick jek. Macam tak berbaloi jek nak bayar tiket. Tau jugak dia baru abis shoot beberapa drama, tapi malas nak ambik tau. Aku ingat, ok lah. Dah sampai masa kemaruk aku hilang kot huhuhu.

Tetiba malam tadi, tengah tengok berita, encik suami tekan2 info. Sekilas aku terpandang, janji jujur sepi. Eh, macam pernah dengar je tajuk tu? tv9, kata encik suami. Aku pun terus menekan info. Yes! Betul lah. Ada bet0. Cepat pulak derang tayangkan, ek? Rasa macam baru je dia cakap baru abis shoot citer tu.

Neel0fa. Aku rasa ni kali pertama dia berlakon dengan neel0fa. Aku selalu rasa bet0 ni tak sesuai berlakon dengan pempuan2 cantik dan urban hahaha. Tapi dalam cerita ni, aku rasa derang berdua memang sehsuai sangat! Ini mengukuhkan lagi bukti bahawa bet0 ni pelakon versatile dan boleh menyesuaikan diri dengan sesiapa sahaja pasangan pelakonnya.

Yang tak berapa nak best nya ialah citer ni start kul 8.30 malam. Sebelum isyak. Ceritanya best.

Tapi aku rasa, dalam semua citer yang aku tengok, kebanyakan scene last nya mesti dia berpelukan dengan heroin. Hechiu bet0!

p/s hari ni filem jiwa taiko pula ditayangkan di pawagam. nak tengok tak?



5 komen:

yayu said...

Harus tengok...

AyunasiA said...

dah tgk ke?

Lub said...

bila tgk citer tu automatik teringat ko.mesti ko tgk nye.

AyunasiA said...

lub: awww sho shweet...

ain osman said...

terima kasih sekali lagi utk link cite2 beto... :) happy sgt dpt tgk...