BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 24 December 2011

Dulang Katil - IK3A

Ini bukan iklan. Tapi aku sajer nak promote bed tray ni yang bukan saja sesuai untuk orang sakit yang nak makan atas katil, tetapi untuk pengguna laptop. Walaupun namanya 'lap'top, tak bermakna kita mesti letaknya di atas lap. Tak elok untuk kesihatan kerana kesan2 elektromagnet yang terdapat pada laptop ini boleh dipindahkan ke tubuh manusia. Ye ye je aku. Tapi memang best lah benda alah ni.

Didatangkan dalam color pink, hijau, biru, dan lupa kaler apa lagi. Merah kot.

See see! Boleh nonton movie dengan selesa sekali.

0 komen: