BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 17 February 2014

Misi Mencari CD Drama Jepun 80-an


... masih belum berjaya.

Sekarang ni, asal pergi kedai secondhand jer, aku mesti pergi ke bahagian cd, dvd. Nak mencari kot2 lah ada cd moero attack ke, chiaki ke, oshin ke, rin hane koma ke, miss comet ke. Tapi lain pulak yang aku jumpa. Yang paling banyak aku jumpa ialah dvd 24. OMG! Rasa nak beli semuaaa!!!

Ada yang dijual loose item. Sekeping tu dalam 250 yen. 

Pa'kal je aku dah ada dvd pirate semua season. Kalo tak memang aku dah beli dah. Tapi macam ok jugak kalau beli yang ori ni. Cuma setahu aku dvd ni ada version2 yang kadang player kiter tokleh baca. 

Tapi macam tak complete kot?

Yang ni dijual complete box terus. Baru 1950 yen gitu regenya.

Prison break, x-files, chuck pun ada.

Supernatural, glee, er dll.

Leverage!

Lost season 1-3. Dulu aku tengok season 1 jek. Season 2 dah mengarut2, malas nak tengok. 

Ugly betty.

Alias.

Dan akhir sekali aku jumpa periuk vision sepasang ngan kuali kecik. 

Entah mana hilang idea aku tah. Macam takde rasa nak blogging dah. Haih...


1 komen:

Irfa said...

MAHAL TAK PEYUK VISION KAT SANA?
BERKENAN SGT