BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 14 February 2014

JDT Luaskan Kuasa Di Dataran Depan Auditorium Toyoda


Oh, actually, encik toyoda ni ialah nama founder toyota. Kan nagoya ni kira tempat asal usulnya toyota tu. So, banyak lah tempat yang guna nama dia. Sebelum salji turun lagi kami dah plan, kalau ada salji nanti, nak tangkap gambar dengan mufler dan bendera jdt ni kat padang tu. Kengkonon macam jdt dah meluaskan kuasa sampai ke situ lah. Kunun. Ada ko kesah? Okeh, meh layan gambar2 aku ber-merah-biru pada hari tersebut. Kalau gambar semalam tu macam gambar hitam putih je kan. Kali ni tiba2 naik warna merah biru. Cuma aku belum beli jersi musim ni lagi la. Macam cantik yang biru putih tu.

Perlawanan malam sebelumnya. vs Pahang.

Pukul 11 pulak ada maharaja lawak mega akhir. Terpaksa lah buat cenggini. Suara bola.

Hidung aku mesti merah bila sejuk. 


Di hadapan kaikan yang akan aku tinggalkan sedikit masa lagi.

Sempat lagi tu nak duduk alas dengan beg plastik hihi.


Nak jugak ambo dari kedua2 arah.









Dan akhir sekali, konon nak tunjuk jugak jersi jdt kan. Bukak lah sumer jaket. Sekali, lepas je tangkap gambar ni, gigilllll... Dia punya sejuk menusuk2 ke tulang. Terus aku balik. Dalam perjalanan balik tu pun dah pikir, jangan lah jari aku kena frost bite. Takmo kena potong jari huuuuuu... Sebabnya dulu aku pernah tengok citer pasal orang ni sesat kat tempat salji berhari2. Sampai jari kaki dia kena potong sebab kena frost bite. Balik rumah terus aku rendam kaki dengan air panas. Fuhhh nyaman... Ok jer hehe.





Paling suka gambar ni sebab ada titisan2 salji tu, macam bercahaya hihi. 

Yang ni pulak macam hujan.

Demikian lah kejadian salji turun di tempat kami. Hari ni (jumaat, 14/2) dia turun lagi. Kali ni lebih lebat dan tebal, tapi aku tak turun ke mana2. Tengok je salji turun dari jendela kamar ku. Kali ni baru dapat tengok betul2. Aritu excited sangat sampai terlupa nak menikmati pemandangan tersebut.

Alhamdulillah, ada rezeki tahun depan jumpa lagi... ya, cik snow!




0 komen: