BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 16 May 2012

Pertama Kali Dirai Sebagai Guru


Setelah 4 tahun aku di sini, baru hari ni lah kali pertama kami pengajar2 ni diraikan oleh pelajar2 kami. Tapi tak semua lah. Satu kelas ni je. Itu pun dah cukup baik. Memula tengahari tadi ada 2 orang budak mintak keluar. Petang pulak lebih kurang pukul 4, budak yang sama tanya, ada lighter ke tak. Tak lama tu derang bawak kek ini. Ooo dia kuar tadi nak beli kek. Minta lighter tu nak taruk lilin. Pukul 5 sebelum balik, kami potong kek. Berbunga2 pink hati ku seperti bunga di atas kek itu.


6 orang je yang ada. Daripada 9.

Wacha!

Nak potong pun gigil. Maklum lah, tak pernah epibedeituyu





Selamat Hari Guru, katanya



Terima kasih student2 kelas 5B! Besok saya belanja pegi klcc ek?


7 komen:

Faina Arisya said...

selamat hari guru..

ayza ukashah... said...

Menci i xde

ayza ukashah... said...

Menci i xde

Cik FaRiZaM said...

slmt hari guru :D

singgah sini..cmne nk follow sini ek?

AyunasiA said...

Faina : thanks =)

AyunasiA said...

Ayu : mmg sengaja tunggu ko xde =P

AyunasiA said...

Cik farizam : klik la kat link i follow tu. Thanks