BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 15 July 2014

10 Tahun


Macam dah terlewat 4 bulan, tapi tak kisah lah. Bukan ada markah pun kan. Diam tak diam blog ni dah berusia 10 tahun dah pun. 31 Mac ulangtahun nya. Sepanjang 10 tahun tu, pelbagai isu pernah diperkatakan, pelbagai suka duka pernah dilalui. Sape yang pernah khatam blog ni tau lah. Nak kata semakin hari penulisanku semakin matang tu... memang tak lah kan. Tapi kalau dah takde benda nak baca, memang entry lama2 lah yang akan aku baca satu persatu. Kadang2 tu rasa macam tak percaya yang aku yang tulis benda tu. Kelakar jugak aku ni ek? Hihihi.

Sempena ulangtahun ke 10 ni, apa kata aku senaraikan 10 entry yang aku rasa terbest pernah aku tulis. Bukan berdasarkan survey ke hape. Cuma syok sendiri je hehe. Pastu sila lah bagi pendapat korang pulak. Boleh? Senarai adalah tidak mengikut turutan.

1. Tragedi Raya 2012 Part I Part II kisah paling tragis dan dramatik dalam hidupku
2. H1N1 Part I Part II Part III teringat kisah allahyarhamsyarifahaini
3. Tergolek sangat kelakar bila ingat balik. baca ni pun gelak tak hengat
4. Pendiam & Pemalu
5. YUTHM Rebranding Part I Part II tah pape yang aku pikir masa tulis entry ni
6. Isu FELDA, KPF dan FGV Part I Part II Part III isu yang rajin aku buat research
7. Riba Part I Part II Part III
8. Juara Netball Part I Part II ini serius kelakar. baca banyak kali pun masih nak gelak
9. Loteng Part I - IX Part X - XI Part XII - XIV Last antara entry yang bermanfaat
10. Beto Kusyairy IAD Pelangi Kasih Rosli Dhoby I II III hehehe banyak lagi tapi carilah sendiri

Adeh... susah juga nak memilih 10 entry (10 topik sebenarnya sebab 1 topik ada beberapa entry) ni. Nak pilih 3 je pun dah jenuh. Almaklumlah, tak banyak pun yang best sebenarnya. Terpaksa lah masukkan yang tak berapa nak best jugak hihi. Dan mungkin ada yang terlepas pandang dan lagi best tapi tak tersenarai. Lain kali lah aku update kalau ada. Nampaknya entry di jepun belum masuk dalam senarai lagi. Itu je lah setakat ni. Ok bye.

2 komen:

Irfa said...

KISAH KETA KO HILANG KEJAP SILAP PARKING TU YG MANA? YG TU GILE KELAKAR

AyunasiA said...

Yang no. 1 tu la...