BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 27 April 2016

Ume Si Bunga Plum & Aprikot


Terlupa pulak dengan si ume ni bila dah keluar sakura. Actually tahun ni aku pergi lagi ke togokusan macam tahun lepas untuk tengok bunga ume ni. Tapi time aku pergi dia belum keluar habis lagi. Ah, aku rasa tahun ni serba tak kena je bunga2 yang aku pergi tengok. Tapi sebab konsepnya 'sementara ada masa', kami pergi lah jugak. 


Kalau yang warna pink ni, nampak la perbezaan dengan sakura.








Yang ni dah gugur2 kelopaknya.








Satu pokok 2 warna.




Satu tangkai 2 warna.






























Tahun lepas kat pokok ni la aku ambik gambo ngan okasan nihonjin. Kali ni belum kembang lagi.



Terima kasih kerana sudi membaca dan melihat. Sekian.

0 komen: