BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 8 January 2015

Throwback Edisi Blog


Semenjak zaman blogger semakin sendu ni, aku semakin kerap mengulang baca entry2 aku yang lama. Blog list kat tepi tu macam statik jek. Dah tu, mula la nostalgia. Kadang2 sampai nostalgia dalam nostalgia lagik sebab entry tu pasal nostalgia. Kadang2 pulak aku boleh gelak mengekek2 walau pun dah pernah baca entry tu berpuluh kali. In fact, aku pun yang tulis entry tu. Tapi tetap jugak rasa kelakar giler. Kadang tu aku terfikir, macam bukan aku pulak yang tulis benda tu. Sebab aku tak rasa yang aku sekelakar itu hahaha. Okeh, aku nak baca entry tahun 2009. Kalau nak tahu, 2009 lah tahun yang paling banyak entry setakat ini. Nampak sangat perangai kuat membebel di dalam otak berlaku pada usia 30 tahun kikiki. Ok bye!

1 komen:

Shila said...

Mmg pun..walaupun sy takde blog tapi baca post status FB yg lama2 pun lawak jugak...

maybe masa merubah kita..:)