BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 9 November 2014

Teaser


Saje2 berkongsi cerita.

Aku tertonton siaran langsung dari parlimen kat tv1 beberapa hari lepas. Soalan tentang kenapa negeri perak kurang maju padahal duduknya sebelah negeri selangor dan key el. Dulu perak kaya sebab ada industri perlombongan bijih timah etc...

Salah satu jawapan dari pak menteri, *lebih kurang gini...

Perak sedang menuju ke arah maju, tapi terbantut sekejap selepas pru12 bla bla bla. Perak sebenarnya kaya dengan khazanah alam. Hutan yang masih terpelihara. Berpotensi sebagai produk perlancongan bla bla bla. Katakan kite naik kete dari grik ke kelantan, tertido time kat grik, dan tersedar, nampak bukit gondol, tu tandanya kite dah masuk negeri kelantan la.

Kaaatenyer.

Nak citer point bukit gondol tu je.




0 komen: